FB TW PIN NWS

Onur Osman: Instagram'ın en büyük erkek kişiliği

2023-12-22
Onur Osman: Instagram'ın en büyük erkek kişiliği
Onur Osman: Instagram'ın en büyük erkek kişiliği

Yeni nesiller Instagram'ı Meta uygulamasının etkileşimi, görselliği ve sadeliği için kullanıyor. Bu nedenle son 5 yılda Instagram'da ünlülerin varlığı Tina Turner, Dolly Parton veya Madonna için bile bir ün zorunluluğu haline geldi. Romenler Instagram'da çoğunlukla reklamlardan ve markalarla yapılan sözleşmelerden geçimini sağlayan en popüler etkileyiciler aracılığıyla var oluyor. Romanya'nın en büyük hesabı bir influencer'a değil, moda tasarımcısı ve iş adamı Onur Osman'a ait .

Belki şaşıracaksınız ama Onur Osman'a göre Romanya'da ilk üçte influencer yok, en beğenilen yıldızlarımız Inna ve Delia var.

En büyük tasarımcıdan en büyük Instagram varlığına

Onur Osman, son yıllarda çalışmalarının uluslararası alanda tanınması ve günümüzün en görkemli organizasyonlarından bazılarına katılması ve organize etmesi nedeniyle "eksantrik tasarımcı" veya "lüks kralı" lakabını aldı. Avrupa başkentleri.

Üç yıl boyunca "En Büyük Tasarımcı" ünvanını aldıktan sonra, dünyanın en büyük ünlülerinin favori platformu olan sosyal medya platformu Instagram'da da en büyük erkek varlığına sahip olan kişi olmayı başardı.

Yeni nesil ve çevrimiçi varlık

Hiçbir büyük marka veya büyük sanatçı Instagram'daki görünürlüğe etkili bir şekilde bağımlı olmadığı için, çevrimiçi varlık kesinlikle gelecek nesiller için son derece önemli olmaya devam edecek.

Bu yılın sonunda Onur Osman, platformdaki en büyük Rumen varlığı olan Romanya'nın Instagram'daki rakamlarına liderlik etti. Eksantrik tasarımcı önümüzdeki yıllarda da büyümeye devam ederse, Romanya muhtemelen çevrimiçi ortamda da günümüzün büyük uluslararası kişiliklerinin yanında yer alabilecek.

İş adamı, moda tasarımcısı, lüks organizasyonların dehası Onur Osman, yaşam tarzıyla izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Onur Osman: cea mai mare personalitate masculină pe Instagram

ni, prezența celebrităților pe Instagram a devenit o obligativitate a notorietății chiar și pentru Tina Turner, Dolly Parton sau Madona. Românii sunt prezenți pe Instagram mai ales prin influencerii cei mai populari, care trăiesc din reclame și contracte cu brandurile. Cel mai mare cont din România nu aparține însă unui influencer, ci creatorului de modă și omului de afaceri Onur Osman.
Și poate veți fi surprinși dar, după Onur Osman, nu se află influenceri în top trei România, ci vedetele noastre cele mai apreciate, Inna și Delia.
De la cel mai mare designer la cea mai mare prezență pe Instagram
În ultimii ani, Onur Osman a primit pseudonimele “designerul excentric” sau “regele luxului”, datorită recunoașterii internaționale a muncii sale și a faptului că participă la și organizează unele din cele mai glamour evenimente ale momentului, în capitalele Europene.
După ce a primit titlul „Cel mai mare designer” timp de trei ani, acum a cucerit și locul celei mai mari prezențe masculine pe platforma social-media Instagram, platforma favorită a marilor celebrități din lume.
Viitoarea generație și prezența online
Prezența online cu siguranță va rămâne extrem de importantă pentru generațiile viitoare, neexistând branduri mari sau artiști mari care să nu depindă efectiv de vizibilitatea pe Instagram.
Onur Osman conduce la finalul acestui an cifrele pe Instagram pentru România, fiind cea mai mare prezență românească pe platformă. Dacă designerul excentric va continua creșterea sa în anii din față, probabil că România va putea sta alături de marile personalități internaționale ale prezentului și în mediul online.
Om de afaceri, creator de modă, mastermind al evenimentelor de lux, Onur Osman continuă că își surprindă publicul cu stilul său de viață.