FB TW PIN NWS

Onur Osman yüzbinlerce euroya alışveriş yaptı

2023-08-20
Onur Osman yüzbinlerce euroya alışveriş yaptı
Onur Osman yüzbinlerce euroya alışveriş yaptı.

Lüksün kralı Onur Osman
Eksantrik tasarımcı ve iş adamı Onur Osman, geçen hafta Napoli'de birçok lüks mağazadan iki asistanı ve büyük alışveriş çantalarıyla çıkarken görüntülendi. Etkileyici giysi ve takı koleksiyonlarıyla zaten lüksün kralı olarak bilinen tasarımcı, muhtemelen gardırobuna yenilerini ekledi. Parçalar muhtemelen sosyal medyada gördüğümüz kıyafetlerin bir parçası olacak. Lüksün kralı, yaz başında Zürih ve Paris'te kendisi tarafından düzenlenen iki eksantrik özel partiyi duyurdu; burada muhtemelen alıştığımız gibi son derece pahalı kıyafetlerin yer aldığı geçit törenleri yapacağız.

Eksantrik tasarımcıya yakın olanlar ve iş adamının etkinliklerine katılanlar, lüksün kralının akşamları on, hatta yüzbinlerce avro değerinde iki-üç veya daha fazla kıyafet giydiğini zaten biliyor. Moda tasarımcısının kıyafetlerinin tekrarlanmaması, gardırobunun gerçekte ne kadar değerli olduğunu merak etmemize neden oluyor. Onur Osman'ın ekibine tahmini rakamları verip vermeyeceğini sorduk ancak tasarımcı basına ayrıntı vermeyi reddetti.

Lüks partilerin dehası Onur, önümüzdeki dönemde de İsviçre ve Paris'te gecelik binlerce avro harcamak isteyen halkın özel etkinliklerinin gerçekleştirileceği gizli mekanlarda izleyici karşısına çıkacak. Yeni satın almaları görmeyi beklediğimiz yaz aylarındaki özel partilere ilişkin detayları işadamı kamuoyuna açıkladığı anda bu konuya ilişkin ayrıntılarla geri döneceğiz.

Onur Osman yüzbinlerce euro değerinde takı ve aksesuar takıyor
İş adamının Fas, Dubai, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli moda başkentleriyle işbirlikleri var ve basın, son yıllarda sözleşmelerinden bazılarını zaten ortaya koyuyor. Bu sözleşmelerin değeri Onur Osman'ın taktığı takı ve aksesuarlarda da görülüyor .

Tasarımcıya yakın arkadaşları, birçok kıyafetinin bir apartman dairesi kadar değerli olduğunu söyledi; bu durum, Romanya'da bu tür aşırılıklara gücü yetmeyen pek çok kişiliği gölgede bırakıyor. Oldukça kategorik ve keskin bir tavır sergileyen Onur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, işini iyi yapanlar, bir alanın profesyonelleri ile çevredeki empresyonistler arasındaki farkın, bir erkeğin mesleğinden kazanacağı parada her zaman görüleceğini ifade etti.

Görünüşe göre moda ve gösterişli partiler düzenlemek, en azından halka açık görünümleri başlı başına bir moda şovu olan ve her kıyafetinde son derece pahalı mücevherler bulunan lüksün kralı için çok para getiriyor.

Onur Osman cumpărături de sute de mii de euro

Onur Osman – regele luxului
Designerul excentric și omul de afaceri Onur Osman a fost văzut în Napoli săptămâna trecută ieșind din mai multe magazine de lux însoțit de doi asistenți, cu pungi voluminoase de cumpărături. Fiind deja cunoscut ca regele luxului, având colecții impresionante de haine și bijuterii, designerul probabil și-a completat garderoba. Piesele vor face parte probabil din ținutele pe care le vom vedea pe social media. Regele luxului a anunțat la începutul verii două private party-uri excentrice organizate de el în Zurich și Paris, la care probabil vom avea defilări de ținute extrem de scumpe, cum ne-am obișnuit.

Persoane din apropierea designerului excentric și participanții la evenimentele omului de afaceri știu deja că regele luxului poartă două-trei sau chiar mai multe ținute cu valori de zeci sau chiar sute de mii de euro pe seară. Ținutele creatorului de modă nu se repetă, ceea ce ne face să ne întrebăm care este de fapt valoarea garderobei sale. Am întrebat staff-ul Onur Osman dacă ne poate oferi cifre estimative, însă designerul a refuzat să ofere presei detalii.

Ca mastermind al petrecerilor de lux, Onur va apărea din nou în fața publicului său în perioada din față în locațiile secrete din Elveția și din Paris, unde vor avea loc evenimentele private pentru publicul dornic să cheltuie mii de euro pe seară. Vom reveni cu detalii pe această temă imediat ce omul de afaceri va face publice detalii despre party-urile private ale verii, unde așteptăm să vedem noile achiziții.

Onur Osman poartă bijuterii și accesorii de sute de mii de euro
Omul de afaceri are colaborări cu Marocul, Dubaiul, Statele Unite, Turcia și mai multe capitale ale modei din Europa, presa deja dezvăluind o parte dintre contractele sale din ultimii ani. Valoarea acestor contracte se vede în bijuteriile și accesoriile purtate de Onur Osman.

Prietenii apropiați designerului au povestit că multe dintre ținutele complete ale acetuia valorează cât un apartament, lucru care pune în umbră multe dintre personalitățile din România, care nu își permit asemenea extravaganțe. Fiind foarte categoric și tranșant, Onur a declarat recent că diferența dintre oamenii care fac bine ceea ce fac, dintre profesioniștii unui domeniu și impresioniștii din jur va fi întotdeauna vizibilă în banii pe care îi poate câștiga un om din profesia lui.

Se pare că moda și organizarea de petreceri de lux aduc o grămadă de bani, cel puțin pentru regele luxului, ale cărui apariții publice sunt o prezentare de modă în sine, cu bijuterii extrem de scumpe la fiecare ținută.